Agır Ketye Dılemın şarkısının Sözleri - Bu damar ağır sözleri kısa mesajla yolla ya da paylaş ne yapmak istersen onu yap. Sosyal medyada hızla yayılan ve Murat Dağ ile Abdurahman Buğurcunun seslendirdiği Ay Dılemın Kürtçe ve Türkçe Sözleri İlgili yazımızda belirttiğimiz gibi.


Agir Ketye Dilemin Sozleri Havali Goruntu

Agir ketye dilê min Xew nakeve çavê min Çima tu jimin dûr ketî Bêje ronîya çavê min.

Agır ketye dılemın şarkısının sözleri. Evan oğlu Beko yol vermemiştir. Bu yazımızda sizler için en ağır sözleri çok ağır mesajları ve daha önce duyulmamış en etkili ağır abi sözleri gibi en manalı sözleri bir araya getirdik. Evan oğlu Beko.

Bir soğuk yel eser üşür ölüm bile. Stayhome beytocan ibrahimtatlıses korgpa800 Keyboarder. Dayı Sözleri Ağır Racon Sözleri Ağır Sözleri Damar Olabilecek Ağır Sözler Ağır Kısa Dayı Sözleri Resimli Dayı Sözleri Artist Dayı Sözleri.

Ev çi ax û nalîn e Dil şewitî berf bîne Tu bixatirê xwedê kî Nebêjî evya dîn e. Yarim sen beni unutma. Bazı şarkı sözleri öyle değerli ki en büyük şiirler kadar etki bırakıyor dinleyende.

Ayrıca bu sayfada resimli ağır sözler de bulacaksınız ve instagrama uygun güzel ağır sözler olduğunu anlayacaksınız. Ya gözyaşım ağırlık yapıyor ya da gemi sensizlik alıyor. Beytocan tarafından seslendirilen Agir ketye dile min eserinin kürtçe şarkı sözleri ve türkçe çevirisine buradan ulaşabilirsinizAgir ketye dilê min eserini seslendiren diğer tüm kürt sanatçıların videolarını da buradan izleyebilirsiniz.

Agır kêtyê dıllêmın xew nakêwê çavêmın çımma tıjmın dur kêti bêjê ronya çavêmin. Ağır Abi Sözleri Damar Ağır Abi Sözleri Kapak Yeni Ağır Abi Sözleri Kısa Ağır Abi Sözleri Ağır Abi Sözleri Delikanlı Delikanlı Ağır Abi Sözleri. Agir ketye dilê min Agir ketye dilê min Xew nakeve çavê min Çima tu jimin dûr ketî Bêje ronîya çavê min Rinda min gewra min Çend sal e li hêvya te me Welle çend sal e li benda te me.

Agır dılê mın vemıri De tü were ba mın Yaramına çelenge Çavreşe sing sedefe Yar meleke Bejna yarê sorgüli Deşt u zozan xemıli Agır dılêm vemıri De tü. Güncellenmiş ve en yeni ağır sözlere yer verdiğimiz içerikte sevgiliye ağır sözler ve arkadaşa söylenen sert sözleri bulabilirsiniz sosyal medya hesaplarından paylaşabilirsiniz. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

Kürtçe SözleriYaramina bedewe Çavreşa gula gund e Yar meleke Bejna yarê sorgulî Deşt û zozan xemilî Agir dilê min vemirî De tu were ba min Yaramina çelenge. KÜRTÇE SÖZLERİ Türkçe Çevirisi Aşağıdadır Diyarbekır mala min. Tu GuliKürtçe dilinde Sen gülsün anlamına gelmektedir.

Hakiki kürt dedi ki. Ağır Dayı Sözleri yazımız da. EŞarkıSözü - En güzel Türkçe Kürtçe ve Azerice şarkı sözleri ve İlahi.

Sedat TokİRTİBAT İÇİN İNSTAGRAM. Mem û Zîn aşk destanında ikisinin ayrılmasına sebep olan fesat kişidir Gece gündüz uykularımdasın. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected.

Ağır İnstagram Sözleri Kısa Ağır İnstagram Durum Sözleri Ağır İnstagram Sözleri Anlamlı Ağır İnstagram Sözleri Uzun Ağır İnstagram Sözleri 2019. Türkçe sözleri Tu Guli Ne Demek. Martılar ağlardı çöplüklerde Biz seninle gülüşürdük Şehirlere bombalar yağardı her gece Biz durmadan sevişirdik Acımasız olma şimdi bu kadar Dün gibi dün.

Pek çok şarkı sözü yazarının ozan olarak anılmasının sebebi de bu sanırız. Agir ketye dile min Kürtçe Sözleri. İbrahim Tatlıses - Rındamın Şarkı Sözleri.

Roja tu ji min dur ketî. Qîrîn ketîye canê min. Hangi gemiye umut yüklesem limanına gelmeden batıyor.

Arkadaşlar agir ketye dilemin ateş düştü gönlüme deil ağrı girdi yüreğime demek. Tu Guli şarkısının sözleri Kadir Topçuyamüziği ise Murat Dağa aittir. Beytocan yorumuyla Diyarbekir Mala Min eserinin sözleri.

Mehmet Şanlı tarafından seslendirilen Yar Meleke eserinin Kürtçe sözleri ve Türkçe çevirisi. Ahmet Kaya Şarkı Sözleri - Kum Gibi. Êşa canê min zû were.

Ey yara min zû were. 06 Ocak 2010 1750. Agirê Dilê Min Sözleri Türkçe Çevirisi.

Agır Ketiye Dılêmın Rındamın şarkısının sözleri Kürtçe Şarkı Sözleri ve Türkçe Çevirileri. Belki tavrın beni en ağır küfürlere tahrik eder ama yüzümde ki o iplemez gülüşüm senin gelmişini geçmişini tatmin eder. Kaç yıl oldu gönlüm sendedir.

Agır Ketiye Dılêmın Rındamın Beytocan. Join Facebook to connect with Agır Ketye Dılemın and others you may know. Beytocan tarafından seslendirilen Agır Ketiye Dılêmın Rındamın eserinin Kürtçe sözleri ve Türkçe çevirisi.

Agır ketye dılemin amatör çekim murat aydın -mihriban boyacı. Tê de digirî gula min. Beytocan yorumuyla Agır Ketiye Dılêmın Rındamın eserinin sözleri.

Ayşo Jına Kürtçe Şarkı Sözleri Ma ayşo jına agır keta. Agır Ketye Dılemın is on Facebook. Ağır Dayı Sözleri arıyorsanız ve bir yerlere gerekli mesajlar göndermek istiyorsanız sayfamızda listelediğimiz tam sizler içinAyrıca Sayfamızın içeriğinde sizler için hazırlamış olduğumuz Ağır Dayı Mesajları ulaşabilirsiniz.

KÜRTÇE SÖZLERİ Türkçe Çevirisi Aşağıdadır Agir ketîye dilêmin. Agır Ketiye Dılêmın Rındamın şarkısının sözleri. Çima tu jimin dûr ketî.

Bu ağır sözleri okurken hem hiçbir yerde rastlamadığını sözler bulacak hem de paylaşmak isteyeceksiniz. Rındamın agır kêtyê dıllêmın xew nakêwê çavêmın çımma tıjmın dur kêti bêjê ronya çavêmin rındamın gevramın çên salêl hefyatêmmê vêlê çên salêl bêndatêmê evçı agunalimê dıl şewıti bêrfbine tıb xatrinê xadeki mebe je êwyu dine Beyaz Yüzlüm ateş düştü gönlüme. Söz verdin bana unutma.

Beytocan agır ketye dılemın Şarkısı kürçe Sözleri. Umutsuz umutsuz attılar beni renksiz. - Agır Ketiye Dılêmın Rındamın Türkçe ve Kürtçe şarkı sözleri.


Beytocan Agir Ketye Dilemin Sozleri Secdem Bir Dunya Icerik


Kurtce Sarki Sozleri Photos Facebook


Beytocan Agir Ketiye Dilemin Rindamin Kore Klip Turkce Kurtce Altyazi Tirki Kurdi Youtube


Agir Ketye Dilemin Song Lyrics And Music By Ibrahim Tatlises Arranged By King 1222 On Smule Social Singing App


Ibrahim Tatlises Agir Ketye Dile Min Rindamin Karaoke Youtube


Beytocan Agir Ketiye Dilemin Youtube


Beytocan Agir Ketiye Dilemin Rindamin Kore Klip Turkce Kurtce Altyazi Tirki Kurdi Youtube


Agir Ketye Dilemin Sozleri Havali Goruntu


Beytocan Rindamin Baglama Notasi Nota Nehri


Beytocan Agir Ketiye Dilemin Rindamin Kore Klip Turkce Kurtce Altyazi Tirki Kurdi Youtube


Beytocan Agir Ketiye Dilemin Rindamin Kurtce Sozleri Ve Turkce Cevirisi Kurtce Bilgi


Agir Ketye Dilemin Sozleri Havali Goruntu


Beytocan Agir Ketiye Dilemin Mp3 Indir Muzik Yukle Agir Ketiye Dilemin Dinle


Beytocan Agir Ketiye Dile Min Lyrics Ubersetzung Youtube


Related Posts