Allame Allame Sendromu Sözleri - Nigga bak geri döndüm beni bekliyordunuz sanırım. Allame Sendromu Sözleri.


Allame Sendromu Song Lyrics And Music By Allame Arranged By Cengiztezcan On Smule Social Singing App

Ver ver ver kalemi çek eline alma.

Allame allame sendromu sözleri. Allame - Yok Şarkı Sözleri Allame - Tane Tane Şarkı Sözleri Allâme - Hayalin Yeri Yok. Allame - hastalık sözleri. Allame şarkıları Jokerle birlikte de dinleyicilerle buluşmuştur.

Nigga bak geri döndüm beni bekliyordunuz sanırımAdam oldu bir iki sünepe tipik orspu çocuklu. Allame şarkıları Jokerle birlikte de dinleyicilerle buluşmuştur. İraden kırıldı karı kız para pullarla.

Allame Şarkı Sözleri İlk albümünden itibaren hemen her yıl bir albüm piyasaya süren Allame şarkı sözleri ile de hayranlarının ilgisini çekmiş diğer rapçilerden farklı duygular ve konular dile getirerek öne çıkmıştır. Ana Sayfa allame Allame - Çürük Elma Şarkı Sözleri Allame - Çürük Elma Şarkı Sözleri KN 1327 Nakarat Ver ver ver kalemi çek eline alma. Allamenin bazı şahıslara küfürler ettiği parça.

Allame Şarkı Sözleri İlk albümünden itibaren hemen her yıl bir albüm piyasaya süren Allame şarkı sözleri ile de hayranlarının ilgisini çekmiş diğer rapçilerden farklı duygular ve konular dile getirerek öne çıkmıştır. Sözleri Yorum Yok Unknown 28 Mart 2013 Perşembe. İterler seni uçurumlara valla.

Facebook Twitter Tweets by hamzaallamegul. Allâme Sendromu Allâme Kimdir. Allâme Sendromu Allâme Kimdir.

Allame - hastalık sözleri. Allame - Fare kapanı sözleri. Nigga bak geri döndüm beni bekliyordunuz sanırım.

Allame isimli sanatçıya ait Allâme Sendromu şarkı sözleri ve video klibini izle şarkı sözü oku Allâme Sendromu dinleyebilirsiniz. Adam oldu bir iki sünepe tipik orspu çocukluğunun sendromu. Bana vermekten geceleri iş yapamaz oldu manitana maaş bağladım.

İraden kırıldı karı kız para pullarla. Allame hakkında en kapsamlı bilgilere ulaşabileceğiniz sitemize hoş geldiniz. Footer Menu Widget Ana Sayfa.

Müzik Arşivi 2021 7. Hiç sevmiyorum müziğiniz be. Nigga bak geri döndüm beni bekliyordunuz sanırım Adam oldu bir iki sünepe tipik Orospu çocukluğunun sendromu Bana vermekten g.

Allame - Allâme Sendromu Şarkı Sözü bugün 1 toplamda 3080 kişi tarafından görüntülendi. Aşşağılık yavşaklar ağzını kapatmalı bu sefer fena sıçırttım. ŞARKI SÖZÜ Allame - Allame Sendromu Allame - Allame Sendromu Sözleri.

Nigga bak geri döndüm beni bekliyordunuz sanırımAdam oldu bir iki sünepe tipik Orospu çocukluğunun sendromuBana vermekten geceleri iş yapamaz old. Allame Sendromu Sözleri. Çok sevilen Joker Allame birlikteliği maalesef çok uzun sürmedi.

Adam oldu bir iki sünepe tipik Orospu çocukluğunun sendromu. Allame Şarkı Sözleri İlk albümünden itibaren hemen her yıl bir albüm piyasaya süren Allame şarkı sözleri ile de hayranlarının ilgisini çekmiş diğer rapçilerden farklı duygular ve konular dile getirerek öne çıkmıştır. 2x Nakarat Kapında köpek OdurÖlüne lanet okut Sarıp başa dinleyin bu delinin diyaloğu Hesap kabardı sorun dileyin elbet olur Deliliğin diğer adı allame sendromu Konuşmak istediğim bikaç şey var nerden başlasam ki bilmem Kimi kalemime tıpkı menekşe edasıyla işlettim tahmin edemezsin Af dileme yalama oldu ağzın artık bana saksodan oldun arsız Hayatının hatasıydı şahsımdan disslenmek.

Sikerler sana gökten düşen çürük elma. Nigga bak geri döndüm beni bekliyordunuz sanırım Adam oldu bir iki sünepe tipik Orospu çocukluğunun sendromu Bana vermekten geceleri iş yapamaz o. Allame şarkıları Jokerle birlikte de dinleyicilerle buluşmuştur.

Çok sevilen Joker Allame birlikteliği maalesef çok uzun sürmedi. Nigga bak geri döndüm beni bekIiyordunuz sanırım Adam oIdu bir iki sünepe tipik orspu çocukIuğunun sendromu Bana vermekten geceIeri iş. Nigga bak geri döndüm beni bekliyordunuz sanırım.

İterler seni uçurumlara valla. Her renkten bi bebek peydahladı beni bekler annen ve bana seslen. Berrak sularda cümbüş var Merak uyandırdı suistimal Bana uzak ol kan kardeş Gözyaşı akıtmaz artık timsahlar Bence Çek Bi Bismillah Kor.

Adam oldu bir iki sünepe tipik orspu çocukluğunun sendromu. Cidden kime ne diyorsun. Allame - Fare kapanı sözleri.

Aşşağılık yavşaklar ağzını kapatmalı bu sefer fena sıçırttım. Hatta tek kişi çıksalar da şaşırmam lan. Allame adlı sanatçıdan Allame Sendromu adlı parçayı dinle 3314 Shazam.

Allâme Sendromu Allâme Kimdir. Allame - hastalık sözleri. Allame - Fare kapanı sözleri.

Bana vermekten geceleri iş yapamaz oldu manitana maaş bağladım. Nigga bak geri döndüm beni bekliyordunuz sanırım Adam oldu bir iki sünepe tipik Orospu çocukluğunun sendromu Bana vermekten g. Allame - Allame Sendromu Lyrics Sözleri ile.

Allâme Rape Nasıl Başladı. Çok sevilen Joker Allame birlikteliği maalesef çok uzun sürmedi. Güncel sorgulama tarihi 17102021 080928.

Allame Şarkı Sözleri İlk albümünden itibaren hemen her yıl bir albüm piyasaya süren Allame şarkı sözleri ile de hayranlarının ilgisini çekmiş diğer rapçilerden farklı duygular ve konular dile getirerek öne çıkmıştır. P Allame - Allame Sendromu SözleriLyricsSözleriMerhaba de. Allame Sendromu Sözleri.

şimdi benim anladığım bir kız var kızla bağlantılı biri var bir de bi grup var bu üçlüye düzenli şekilde küfürler ediliyor. Bana vermekten geceleri iş yapamaz oldu manitana maaş bağladım. Allame şarkıları Jokerle birlikte de dinleyicilerle buluşmuştur.

Çok sevilen Joker Allame birlikteliği maalesef çok uzun sürmedi. Allame Allame Sendromu Şarkı Sözleri. Berrak sularda cümbüş var Merak uyandırdı suistimal Bana uzak ol kan kardeş Gözyaşı akıtmaz artık timsahlar Bence Çek Bi Bismillah Kor.

Berrak sularda cümbüş var Merak uyandırdı suistimal Bana uzak ol kan kardeş Gözyaşı akıtmaz artık timsahlar Bence Çek Bi Bismillah Kor. Allame Sendromu Sözleri. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

Daha fazla da olabilir aslında. Ayrıca Allame ait tüm şarkıları bulabilirsiniz. Allâme Rape Nasıl Başladı.

Nigga bak geri döndüm beni bekliyordunuz sanırım Adam oldu bir iki sünepe tipik Orospu çocukluğunun sendromu Bana vermekten g.


Allame Fare Kapani Sozleriyle Mp3 Mp4 Indir Dur


Allame Allame Sendromu Sozlu Youtube


Filiz Yangin Adli Kullanicinin Joker Panosundaki Pin Rap Muzik Muzik Insan


Allame Allame Sendromu Lyrics Genius Lyrics


Allame Allame Sendromu Lyrics Genius Lyrics


Filiz Yangin Adli Kullanicinin Joker Panosundaki Pin Rap Muzik Muzik Yuzler


Oyle Yapiyorum In 2021 Hip Hop Rap Hip Hop Rap


Allame Ilham Veren Sozler Ozlu Sozler Alintilar


Allame Allame Sendromu Sozleriyle Youtube


Mete Erpek Rap Muzik


Allame Allame Sendromu Sarki Sozu Dinle Sarki Sozleri Muzik Dinle


Yemin Et Allame Shazam


Allame Allame Sendromu Lyrics Youtube


Allame Allame Sendromu Lyrics Youtube


Related Posts